Levering 2-5 dagen | Gratis verzending vanaf € 49

Werk met ons samen

Artesta wil de grenzen van het traditionele overschrijden en het werk van internationale getalenteerde individuen promoten en verspreiden. Wij begrijpen muurkunst als een activiteit die bij iedereen hoort en we willen dat iedereen de kans krijgt om ermee te communiceren.

Voor ons is het erg belangrijk om met u samen te werken om hand in hand te groeien en kennis, ervaringen en talent uit te wisselen. Bovendien wil onze gemeenschap, als jonge en dynamische gemeenschap, heel graag van u leren en een nieuw en nuttig concept opbouwen. Als u geïnteresseerd bent om samen te werken, aarzel dan niet om contact op te nemen en het formulier in te vullen. Wij werken graag met u samen!

Artiesten

Bent u kunstenaar en denkt u dat uw ontwerpen bij Artesta passen? Aarzel niet om uw portfolio naar ons team te sturen via het formulier dat onderaan de pagina verschijnt

Beïnvloeders

We werken graag samen met influencers die aanwezig zijn op sociale netwerken en een hoge betrokkenheid hebben. Als u denkt dat we kunnen samenwerken, vul dan gerust het formulier onderaan deze pagina in met uw naam, sociale media-profielen en relevante statistieken.

Media

Als u lid bent van een mediakanaal en geïnteresseerd bent in ons project voor een persbericht, fotografie of andere inhoud, aarzel dan niet om het formulier onderaan de pagina in te vullen.